Technische vakgebieden van Dankers, ook voor uitleen van vakmensen op locatie, bijvoorbeeld Duitsland.

Direct projectondersteuning nodig? 0031 88 - 0121727 UK.jpg DE.jpg

Vakgebieden

Met onze deskundige projectleiders verzorgen wij uw projecten tot in de puntjes. Voor een scherpe offerte neemt u gerust contact op met ons via het contactformulier. Vanwege de wisselingen tussen verschillende projecten hebben wij regelmatig goede vakmensen beschikbaar die wij collegiaal aan u kunnen uitlenen.

METSEL- EN BETONWERK

Onze afdeling metsel- en betonwerk beschikt over een groot personeelsbestand van ervaren en vakkundige metselaars en betonwerkers. Ieder project weten zij op een professionele wijze in te vullen.


TEGELZETWERKEN

Binnen onze bedrijfsafdeling Tegelzetwerken zijn wij optimaal uitgerust om allerlei verschillende projecten aan te pakken. Gespecialiseerd op alles wat met het vak te maken heeft, hebben wij de kennis en de kunde in huis.

INFRA- EN GRONDWERK

Bij veel projecten is infra- en grondwerk onmisbaar. Daarom worden de medewerkers van onze afdeling infra- en grondwerk bij diverse projecten ingezet.


STEIGERBOUW

Bij veel projecten is steigerbouw onmisbaar. Daarom worden de medewerkers van onze afdeling steigerbouw overal in het land ingezet. Wij zijn betrokken bij diverse bouwprojecten waarbij vakkundig en gemotiveerd personeel onmisbaar is.

DAKDEKWERKZAAMHEDEN

Onze afdeling dakdekwerkzaamheden is gespecialiseerd in alle verschillende werkzaamheden die bij het professioneel dakdekken belangrijk zijn. Onze medewerkers voeren hun taken op een georganiseerde en efficiente wijze uit.


ALGEMENE WERKEN

Naast onze gespecialiseerde afdelingen beschikken wij ook over een afdeling Algemene werken. Hier zijn medewerkers aan de slag met taken die niet binnen de overige afdelingen vallen.