Bouwers met hart voor kwaliteit en duurzaamheid

Jarenlange ervaring en innovatieve toepassingen maken Dankers International tot een betrouwbare partner op het gebied van bouwen, zowel nationaal als internationaal. Onze deskundige organisatie staat garant voor een betrokken contact waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en duurzaamheid.

Kwaliteit

De mate van kwaliteit vloeit voor ons voort uit de overtuiging dat producten en processen onderhevig moeten zijn aan een zorgvuldige en nauwkeurige analyse en vervolgens aan de daarop gebaseerde planning. De kwaliteit van een product of proces moet niet meer een toevallige uitkomst zijn, maar iets wat een logisch gevolg is van de beheersing van het proces.

Duurzaamheid

Met betrekking tot duurzaamheid binnen bouwprocessen zijn wij van mening dat deze aan moet sluiten op de behoefte van het heden, zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien, in gevaar te brengen. Wij beseffen dat de oppervlakte van de aarde eindig is en  grondstoffen kunnen op kunnen raken.

Betrokkenheid

De basis van ons werk ligt bij de wensen van onze opdrachtgevers. Wij streven er dan ook naar om alle verschillende aspecten van iedere opdracht op een zo goed mogelijke wijze in te vullen, zonder compromissen te moeten maken op het gebied van kwaliteit.