Ook bouwprojecten in Duitsland via Dankers International

Direct projectondersteuning nodig? 0031 88 - 0121727 UK.jpg DE.jpg

Over Dankers

Dankers International BV is sinds 2004 een groeiend bouwbedrijf met internationale focus. Door onze veelzijdigheid kunnen wij de meest uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. De aandacht die wij steeds hebben gehad voor spreiding van onze activiteiten, heeft van Dankers in de loop der jaren een zeer solide bedrijf gemaakt.

Projecten

We hebben talloze projecten uitgevoerd en succesvol afgerond. Hierdoor hebben we een groot vast netwerk van opdrachtgevers gecreëerd. We voeren zeer grote, maar ook kleinere projecten uit: van volledige woningbouw en bijbehorende infrastructurele grondwerken, kabel-en leidingbouw tot off- en onshore bouw van windmolenparken. Van timmer- en metselwerkzaamheden tot dakdekken, tegelzetten en stucwerken.
 

Duitse markt 

Sinds enkele jaren zijn wij ook in Duitsland actief. Inmiddels hebben we een fijne en duurzame samenwerking opgebouwd met vele Duitse opdrachtgevers. De Duitse punctualiteit en werkwijze past zeer goed bij onze visie op bouwen.

SOKA-bijdrage

Wij dragen in Duitsland premies af aan de Sozialkasse. Indien u rechtstreeks informatie van deze SOKA – BAU wilt verkrijgen over ter plaatse aanwezige werknemers in onderaanneming, kunt u het hiervoor bedoelde formulier van onze downloads gebruiken.
Wat moet u doen? Om te beginnen vult u de ontbrekende gegevens in. Dat kan met de computer. Daarna print u het formulier en zendt u het naar ons. Wij voorzien het van een handtekening en een stempel. Wij sturen het naar u terug, en u stuurt het naar de SOKA – BAU. Van SOKA – BAU ontvangt u dan een verklaring over de bij u bekende mensen.

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie over wat wij voor u kunnen betekenen bij uitvoering of ondersteuning van uw projecten, kunt u contact opnemen via het vaste nummer: 088-0121727.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, vat dan uw vraag kort samen op ons Contactformulier en stuur ons dit vervolgens toe. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.